Hopp til hovedinnholdet

Sliten hele tiden og lite energi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

-Sliten hele tiden -Lite energi og driv til å gjøre ting jeg vanligvis ville ha likt/ønsker å oppnå -Sliter med å sove: virker som hjernen bare skrur på en knapp å skal plutselig være helt sykt aktiv. -Sliter med å sove -> lite søvn -Får ikke til å stå opp om morgenen, resulterer i masse fravær. -Hadde en periode noe tilsvarende når jeg var 13 forskjellen var blant annet dårlig hygiene -> gikk uker før jeg dusjet bla. Skulket masse og generelt nedstemt på samme måte som nå. Dette ble greit etter jeg fikk hest. Men pga mine problemer nå sluttet jeg å ta vare på han så jeg måtte selge han noen måneder tilbake. Vet ikke om det gjorde det bedre eller ikke. Jeg trenger hjelp, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hva er det som skjer med meg, og hvorfor?

SVAR

Besvart 22.12.2018 17:28:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle