Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min får meg til å føle meg ukomfortabel

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en kjæreste som jeg er veldig glad i, Men noen ganger kan han få meg til å føle meg ukomfortabel. Jeg liker best å snakke med han i virkeligheten istedet får å snakke med han på Snapchat får der oppfører han seg anneledes. Han sier litt voksne ting og har blandet annnet sakt at han vil kysse meg hver gang han ser meg. Jeg følte meg veldig ukomfortabel av det og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg vet ikke om jeg liker han som en venn eller mer. Usikker på om hva som vil skje med oss vis jeg gjør det slutt. Hva vis jeg tar en feil beslutning som vil såre oss begge? En venn av meg har sakt at vis han får meg til å føle meg ukomfortabelt så burde jeg gjøre det slutt, men jeg er ikke helt sikker får jeg føler meg bra rundt han også. Det kan godt hende at dette ikke er veldig krise får dere, men har tenkt på dette i hele juleferien og noen dager før det. Helt greit om dette ikke blir svart på før 2 Januar, men håper at dere kan får jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.

SVAR

Besvart 26.12.2018 15:25:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle