Hopp til hovedinnholdet

Jeg har selvmordstanker og har drevet med selvskading lenge.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har selvmordstanker og har drevet med selvskading lenge. Ingenting med familie eller venner å gjøre, det er liksom ikke noe lyspunkt i livet mitt og fremtiden virker håpløs og veldig langt unna. Vet ikke om dette er grunn nok til å be foreldrene mine om hjelp, og vet ikke om jeg tør å si noe. Kan snakke med mine søsken om alt, men jeg er redd for at de blir redde for meg dersom jeg forteller til dem at jeg vil ta mitt eget liv. Hva skal jeg gjøre? Trenger svar fort, orker ikke livet lenger...

SVAR

Besvart 03.01.2019 20:20:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle