Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en som bor langt unna

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. I juleferien i år ble jeg kjent med en gutt som har flyttet fra Norge til Singapore for å gå på skole der. Vi ble kjent fordi jeg skal søke til samme type skole, bare i et annet land. Vi møttes et par ganger fordi han var hjemme i ferien, og jeg falt fullstendig for denne gutten. Da han skulle dra tilbake til Singapore for noen dager siden så sa han at han også hadde fått følelser for meg, og at han håpet på at vi kunne blitt noe når han kommer tilbake til sommeren. Men siden han dro, så har jeg aldri følt meg mer alene. Det er 6 måneder til han kommer, og da blir han bare 2 måneder før han drar igjen. Jeg er sinnsykt forelska, og det er vanskelig å tenke at jeg må gi slipp på det, spesielt siden han føler det samme tilbake. Vet ikke hva som er riktig å gjøre, men som sagt så føles det ut som at jeg er så sykt alene nå.

Besvart 12.01.2019 20:44
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at det er vanskelig å være forelsket i en som bor langt borte! Det som er fint, er jo at han også har sagt at han har følelser for deg :-) Selv om det er veldig tungt å vite at du ikke kommer til å se han på lenge, så må du huske på at du ikke er ensom, og at den tunge følelsen du sitter med kommer til å forsvinne. Den kan ta litt tid, men det kommer til å gå over :-) 

Jeg tror det er viktig at du gjør ting du liker og snakker med folk du stoler på om hva du føler :-) Enten det er venner, foreldre eller andre! Da vil du mol oppleve at du ikke er så alene som du tror, også er det jo alltid godt å få luftet tankene litt! Jeg håper du finner ut av dette med denne gutten og at dere kan ha kontakt uten at det blir for tungt! 

 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser