Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en som bor langt unna

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I juleferien i år ble jeg kjent med en gutt som har flyttet fra Norge til Singapore for å gå på skole der. Vi ble kjent fordi jeg skal søke til samme type skole, bare i et annet land. Vi møttes et par ganger fordi han var hjemme i ferien, og jeg falt fullstendig for denne gutten. Da han skulle dra tilbake til Singapore for noen dager siden så sa han at han også hadde fått følelser for meg, og at han håpet på at vi kunne blitt noe når han kommer tilbake til sommeren. Men siden han dro, så har jeg aldri følt meg mer alene. Det er 6 måneder til han kommer, og da blir han bare 2 måneder før han drar igjen. Jeg er sinnsykt forelska, og det er vanskelig å tenke at jeg må gi slipp på det, spesielt siden han føler det samme tilbake. Vet ikke hva som er riktig å gjøre, men som sagt så føles det ut som at jeg er så sykt alene nå.

SVAR

Besvart 12.01.2019 20:44:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle