Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter veldig med en del ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Sliter veldig med en del ting, som fr.eks sinne, er mye lei meg, ofte sliten, føler at jeg ikke blir helt hørt, ensomhet osv. I går innså jeg at jeg måtte sende spørsmål fordi hadde en bitteliten krangel med mamma og søstra mi. Den var egentlig ikke noe høylytt, det var bare jeg som ikke hadde lagt fra meg telefonen, men midt under hele krangelen var det ett eller annet som klikka for meg. Det kom sånn plutselig. Vet ikke hvorfor. Da sa jeg masse stygt til dem, smalt i dørene og rev ned gardinene på rommet. Etterpå var jeg bare lei meg og hadde en klump i magen. I tillegg sliter jeg veldig med å tro at folk liker meg. Har en stor vennegjeng, og jeg trives men føler meg likevel alene og hjernen min lar meg ikke tro at jeg blir likt. Det er også veldig dritt. Mamma og pappa skilte seg i 2017, så døde mormor tidlig i 2018. 2018 var ett drittår for meg, fikk ikke den hjelpen jeg trengte, så sliter fortsatt. Trenger hjelp, tusen takk <3

SVAR

Besvart 10.01.2019 23:02:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle