Hopp til hovedinnholdet

En gutt jeg liker veldig godt har blokkert meg, føler meg brukt, råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg å en gutt (på samme alder)har snakket mye sammen.Vi møttes en gang. Etter dt snakket vi egt bare og møtes til meg for å hooke neste gang.Da hadde vi snakket mye på snap,facetime osv i mellomtiden. Når han kom så snakket vi egt bare helt til vi begynte å hooke (klining)vi gjorde dette kjempe lenge også plutselig lå i undertøy.Han fingra meg flere ganger under dette.Dagen etter sendte han boxer bilde, da sendte jeg to bh bilder. Vi hadde en sånn greie på kødd at om du ikke svarte på snap blokka vi hverandre i 10 min på snap også la vi til hverandre. Etter de bildene han hadde spurt om, blokka han meg på snapchat, telefonnummer borsett fra instagram der jeg sendte flere meldinger der jeg blir ignorert på ''sett''. Poenget er at jeg virkelig elsker han og jeg føler meg så utrolig brukt. Har hatt flere sammenbrudd og grått flere netter. Han nekta meg å si dt til noen, tok lang tid, mn sagt dt til en vennine og kompis jeg stoler på. Hva skal jeg gjøre? Jeg har det helt jævli.

SVAR

Besvart 10.01.2019 21:50:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
account_circle