Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

En gutt jeg liker veldig godt har blokkert meg, føler meg brukt, råd?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg å en gutt (på samme alder)har snakket mye sammen.Vi møttes en gang. Etter dt snakket vi egt bare og møtes til meg for å hooke neste gang.Da hadde vi snakket mye på snap,facetime osv i mellomtiden. Når han kom så snakket vi egt bare helt til vi begynte å hooke (klining)vi gjorde dette kjempe lenge også plutselig lå i undertøy.Han fingra meg flere ganger under dette.Dagen etter sendte han boxer bilde, da sendte jeg to bh bilder. Vi hadde en sånn greie på kødd at om du ikke svarte på snap blokka vi hverandre i 10 min på snap også la vi til hverandre. Etter de bildene han hadde spurt om, blokka han meg på snapchat, telefonnummer borsett fra instagram der jeg sendte flere meldinger der jeg blir ignorert på ''sett''. Poenget er at jeg virkelig elsker han og jeg føler meg så utrolig brukt. Har hatt flere sammenbrudd og grått flere netter. Han nekta meg å si dt til noen, tok lang tid, mn sagt dt til en vennine og kompis jeg stoler på. Hva skal jeg gjøre? Jeg har det helt jævli.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer