Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å kastrere seg i Norge? Føler ingen vil ha sex med meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er det mulig å kastrere seg i Norge, feks hos fastlege? For hvert år av mitt liv som går, har jeg bare landet mer og mer på at jeg rett og slett ikke er hverken attraktiv eller veltalende nok, til noensinne å kunne finne en kvinne som er interessert i å ha sex med meg. Jeg har vært klinisk deprimert i rundt 8 år, og føler dette til stor grad kommer av behovet jeg kjenner etter en nærhet, og dét å ha et fysisk forhold med en kvinne. Men det ser virkelig ikke ut til at det finnes en dame her på jord som er interessert i dette, og jeg får bare mindre og mindre lyst til å leve for hver dag som går. Tenkte lenge at det ville gå seg til etterhvert, mend et ser mindre og mindre sånn ut hvor hver dag som går. Føler at å "drepe" seksualiteten i meg, ville fjernet dette behovet for en nærhet, og endelig latt meg leve lykkelig på tross av det ensomme, triste livet jeg er dømt til å leve. Er det mulig å få ordnet her i landet?

SVAR

Besvart 10.01.2019 22:11:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle