Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å slutte å tenke på det flaue jeg gjorde i fjor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har slitt veldig lenge psykisk at det har endt opp med at jeg føler at jeg bare gjør dumme valg. Jeg har snakket med noen voksne om dette, men føler at jeg ikke får så mye utav det. I fjor så la jeg ut noe dumt på internett (veldig flaue saker), som har gjort sånn at jeg har tenkt på det hver dag helt siden da. Vennene mine som jeg hadde på den tiden la merke til det, men de sa ikke noe om det. Jeg vet ikke hva de tenkte om meg da, men nå klarer jeg ikke å snakke med folk lenger. Jeg er så flau over meg selv, og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Noen folk på skolen ler av meg, men jeg vet ikke hvorfor. Jeg vet ikke om det er på grunn av det jeg la ut, eller om det er bare meg, og hvordan jeg oppfører meg. Noen fra familien min vet hva jeg har lagt ut, men jeg vet ikke helt hva de tenker om det. Eller så er det sikkert bare meg som overtenker ting. Jeg vet ikke. Hva kan jeg gjøre for å slutte å tenke på det jeg gjorde? Jeg vil liksom ikke bruke opp all energien min på det.

SVAR

Besvart 12.01.2019 18:43:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle