Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få det bedre i forholdet vårt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16 år, jeg har en kjæreste og hi har vært sammen i 2 år. Jeg sliter mye med sjalusi da han snakker veldig mye med en spesiell jente , og nekter å ikke snakke med hun når han er med meg. Jeg sliter så mye fordi vi har hatt mange som hat prøvd å ødelehhe mellom meh og han før som har sagt så mye som har klart å svekke tilliten min til Typen min og som gjør at jeg er helt utslitt ig ikke klarer å tenke på annet, jeg sliter i tilleg veldig mye med selvtilliten min og selvbildet, føler meg ikke bra nok for han oh veit ikke hva jeg skal gjøre dor å føle meg bedre. Jeg har hatt en litt vansklig barndom, med en slem stefar osv som har gjort meg redd for menn spesielt når de er sinna, dette har typen min klart å hjelpe meg så mye med så han betyr så mye dor meg og har gjort så mye for meh, det siste jdg vil er å miste han. Jeg har gått til psykolog, sosiallærer, helsesøster osv, men ingenting hjelper og jeg føler at ingen forstår meh. Hva annet kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 14.01.2019 15:19:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle