Hopp til hovedinnholdet

Jeg skader meg selv, har selvmordstanker og har ingen å snakke med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skader meg selv, jeg har selvmordstanker i hodet på kveldene, jeg har ingen og snakke med, mamma og pappa støtter meg aldri, jeg har dårlig selvtillit, jeg har det ofte bra, men når jeg er alene vil jeg nesten alltid dø, så ofte på kveldene.Alle tror jeg er glad og har det bra, men jeg er egt bare en veldig flink skuespiller. Jeg har to andre søsken, og jeg føler at jeg er den mamma og pappa misliker, mental de elsker de to andre. Det føles ut som mamma vil ha meg ut av huset alltid. Jeg har mange venner, men jeg tror ikke noen av dem er real friends, bare venner liksm. Men jeg tørr ikke ta selvmord da, og det er jo bra, vis jeg skal se det fra den positive siden, så har det ikke blitt så ille at jeg tørr og trosse min aller største frykt. Alle sier jeg er skikkelig tøff og tørr alt, jeg er ikke mørkredd, redd for edderkopper eller noe sånnt, det jeg er redd for er og være uønsket, mislikt, alene. Det jeg vil er å få kreft og dø, da har jeg jo ikke tatt selvmord.

SVAR

Besvart 10.01.2019 07:37:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle