Hopp til hovedinnholdet

Jeg drikker alkohol fordi jeg har det vondt inni meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det siste halvåret har jeg drukket mer og mer alkohol i helgene og dratt på mange fester. Det er gøy osv, men en grunn til at jeg drikker er fordi jeg har det vondt inni meg og det hjelper å drikke alkohol, i hvertfall kvelden jeg gjør det. Når jeg blir invitert på fest tenker jeg ikke at jeg gleder meg til å ha det gøy. Jeg kjenner at jeg gleder meg til selve drikkingen og det å ikke være den vanlige meg liksom. Jeg har bare lyst å drikke så mye at jeg blir borte og glemmer. Det jeg synes er skummelt i ettertid er at jeg får veldig ofte selvmordstanker etter festen er ferdig og jeg er alene igjen på natten og alle skal hjem. Jeg har vært nær å hoppe i sjøen osv. Synes at det er dumt å ha det sånn, vil jo gjerne nyte kvelden med vennene mine.

SVAR

Besvart 11.01.2019 15:24:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle