Hopp til hovedinnholdet

Har panikkangst/agorafobi, trenger råd. Hvordan sitte på fly i 4 timer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har egentlig ikke et direkte spørsmål, men jeg var på utkikk etter noen tips! Jeg er 15 år, og har hatt angst siden ca. starten av tiende klasse. Jeg har vært hos psykolog, og gått påvist panikkangst blandet med en slags agorafobi. Jeg liker ikke å være plasser uten åpne utganger, men mest er det å ha tilgjengelig toalett jeg tenker på. Jeg holder mer defor mest hjemme, og ungår situasjoner der jeg ikke har alt under kontroll, og kjenner til plassen. Jeg tror angsten min oppsto fordi jeg hadde en veldig stressende periode og pga. noe som skjedde tidligere på året: Jeg drakk en hel flaske iste, og hadde ikke tilgang på toalett på mange timer, så da gikk det galt.. hehe. Jeg har hatt flere panikkanfall, og både psykiske og fysiske plager. Jeg er drittlei angsten nå. Jeg vet jeg skal eksponere meg, men jeg har virkelig ikke lyst! Jeg trenger tips til hvordan jeg skal håndtere å sitte på et fly i 4t i sommer.

SVAR

Besvart 21.01.2019 23:06:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle