Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan foreldrene forstå at det ikke bare handler om sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var litt usikker på hvor jeg skulle poste så jeg valgte denne. Jeg er en jente på 16 år. I sommer fikk jeg kontakt med en fyr på 35 år. Vi begynte å snakke over snap, bare løst og fritt, men fant etter hvert ut at vi hadde veldig mye til felles og ble mer nysgjerrig på hverandre. Fra midten av desember til nå har jeg møtt ham tre ganger, i skjul. Dette ble oppdaget i kveld da jeg skulle sove hos ham, og mamma og pappa er dypt skuffet over meg. Greien er at ingenting skjedde, og det eneste vi ønsker er bare å bli kjent og være venner. Men dette tror ikke mamma og pappa på. De tror at han bare er ute etter å ha sex med meg, noe vi vege vet at ikke stemmer. Hvordan skal jeg få de til å forstå meg? Er dette virkelig så feil, når det til og med ikke skjer noe mer?

SVAR

Besvart 27.01.2019 19:12:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle