Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ekstremt dårlig hukommelse, hva er galt med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er noe galt med meg men jeg vet ikke hva. Jeg har ekstremt dårlig hukommelse og klarer ikke skille drømmer fra virkelighet. Dette gjør at jeg ofte får meldinger osv av venner og folk jeg kjenner om at jeg er jævla frekk, og hvorfor jeg sier stygge ting. Jeg er så lei av det fordi jeg kan ikke huske at jeg har gjort det en gang. Jeg klarer det ikke mer, det går utover skole, venner osv. Jeg er forrvirret hele tiden, jeg har også nesten alltid vondt i hodet og er svimmel. Jeg tørr ikke si det til noen pga at jeg tror de kommer til å tro jeg er gal og lyver. Hva er galt med meg? Jeg klarer ikke dette lenger.

SVAR

Besvart 23.01.2019 17:26:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle