Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så sliten og lei av alt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg er en jente på 15 som går på ungdomskolen. Jeg er så sliten for tiden. Live mitt har gått ned. Ser ikke mer glede i live. Vennene mine har forlatt meg, og funne noen som er bedre. Jeg er alene, og ingen liker meg lengre. Æ E SÅ FETTE LEI LIVET!! vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. På skolen smiler jeg til alle,selv om noen av disse jentene fra klassen er litt små frekk,men innerst inne skriker jeg og vil vekk fra alle. Vær gang jeg kommer hjem fra skolen så låser jeg meg inne på bade å griner. Jeg er så sliten av alt, alt av prøver, lekser egt bare ALT! Jeg er lei av mennesker, og jeg er lei av meg selv. Får vondt i hode av alt.Rektor osv på skolen har blitt enige om at jeg skal gå til en sånn psykolog som er her på skolen vår. Jeg har vært hos henne 2-3 ganger. Men jeg vil ikke dele følelsene mine med andre mennesker.jeg trenger ikke det!Jeg er så lei av alt dette, alt maset! Bare så jævlig lei av ALT!!!!! Hva skal jeg egt gjøre?Når jeg er så forbanna lei av absolutt alt?

SVAR

Besvart 30.01.2019 18:58:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle