Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min sier han er usikker på forholdet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 19, er sammen med en som snart blir 21. Vi har vært sammen i 2 år. Vi har hatt det veldig bra og har aldri vært usikker på hverandre og om det var det rette. Han jobber turnus (14/14). Når han nå reiste på jobb, fikk jeg etter noen dager høre at han var usikker på forholdet vårt og at ting ikke var som det var for 2 år siden. Forøvrig har vi også vært bestevenner siden vi var små så kjenner hverandre godt. Men som gutter flest er han ikke flink å snakke om følelser og holder det meste for seg selv. Som vil si kommunikasjonen i forholdet er dårlig på en måte. Saken er at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre, jeg har gått nå i 1 uke å grått og vært fortvilet fordi jeg ikke skjønner hvor dette kommer fra. Jeg er veldig glad i han og ser for meg et liv med han, derfor gjør dette veldig vondt. Han vet heller ikke hva han savner. Hva kan jeg gjøre? Er det noe jeg kan si til han eller gjøre for at han skal bli tryggere på forholdet?

SVAR

Besvart 31.01.2019 18:44:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle