Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil stoppe mine følelser for noen, og det er onkelen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil stoppe mine følelser for noen, og det er onkelen min. Jeg er forelsket i han helt siden jeg var 6 år. Jeg har prøvd å stoppe disse følelsene lenge.Jeg tror han selv vet at jeg liker ham, vi har et så sterkt bånd, han er nesten som faren min. Vi har reiset sammen, jeg har overnattet hos ham, jeg kan fortelle ham alt osv. Han giftet seg for 1 år siden, så da er det i hvertfall galt av meg. Alle tegnene viser det; jeg smiler når jeg tenker på ham, føler meg utrolig glad, rødmer, ser på mobilen hele tiden, tuller med ham og når han legger hodet sitt i fanget mitt rødmer jeg iallefall. Vi snakker hver dag på telefon og møtes alltid i helgene. Jeg føler meg håpløs, jeg har hatt disse følelsene i så mange år, jeg syns at jeg har tapt. Vi har et sterkere bånd enn det jeg har med faren min. Burde jeg kutte kontakt med ham? Er dette normalt? Er det noe måte jeg kan stoppe dette?

SVAR

Besvart 03.02.2019 12:25:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle