Hopp til hovedinnholdet

Jeg går til psykolog men fortelle ikke en drit. Vil flytte vekk fra alt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har relativt gode venner, men samtidig er de faen meg de verste vennene. Jeg hater foreldrene mime&søsknene mine, ærlig, holder jeg på å kaste opp hver gang jeg ser/snakker med dem. Jeg forteller ikke dette til dem selvfølgelig. Jeg begynte med selvskading. I starten kuttet jeg meg på armene. Da endte det med at læreren min la merke til det og fortalte det til moren min. Moren min prøvde å snakke med meg, men da gikk jeg ned på badet og kastet opp. Så jeg fikk time til helsesøster, under tvang, jeg fortalte ikke en dritt, fordi jeg ikke kommer til å si en dritt. Etterhvert begynte jeg til psykolog, under tvang deg og. Jeg fortalte ikke en drit der heller, men jeg har fortsatt timer der og forteller ikke en drit, hva er vitsen. Nå kutter jeg på beina, magen osv, der ingen ser pga jeg hater bare alle sammen. Jeg gråter så mye hver dag, at jeg aner ikke hvor tårene kommer fra. Har så lyst å flytte langt vekk fra alt, men problemet er at jeg ikke kmmer til å fortelle dette til noen.

SVAR

Besvart 03.02.2019 13:58:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle