Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble så lei meg av en film, er det vanlig med så sterke følelser ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. For en god del dager siden så jeg og familien min en film. Jeg synes den var veldig bra, men den var også veldig trist. Jeg gråt masse, og gikk et par ganger inn på do for å bare ta meg sammen, og for å kunne hulke fritt. Jeg holdt nesten på å spy, fordi følelsene mine tok helt overhånd. Filmen var også basert på sann historie. Hvertfall, det er flere dager siden vi så den, og jeg gråter bare jeg tenker på den. Jeg kan begynne å gråte i timen, ved middagsbordet, det er umulig å ikke gråte og bli trist når jeg får bildet i hodet fra filmen om fjeset til faren når han får vite at datteren har vært i en ulykke, og dødd. Kona til han var også syk. Datteren var et fantastisk menneske. Men jeg blir veldig sliten av å gråte så mye, og blir også redd, fordi jeg tenker på at man vet ikke hva morgendagen bringer, hva om en jeg elsker dør? Jeg vil bare forsikre meg om at det er vanlig at følelser kan bli sterke i puberteten. Hilsen meg, og takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 08.02.2019 11:32:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
account_circle