Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om vi burde slå opp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 og et halvt år, og vi har vært igjennom litt forskjellig. Vi har kranglet litt, og noen ganger har vi også utagert, jeg har som regel startet det med å enten dytte, og han har holdt meg fast for at jeg skal roe meg ned. For noen uker siden kjørte vi på glatta, og jeg ble irritert for at vi kjørte der så jeg kjeftet. Han var tydeligvis redd, fordi det var glatt og var redd for å kjøre ut så han grep et litt godt tak i benet mitt for å få meg til å være stille og han var lei seg for dette, og mente han måtte gjøre det for å få meg til å være stille. For litt siden kranglet vi også, og da dyttet han borti meg, ikke hardt men skulder til skulder, han mente det var for å få kontakt. Han har også spyttet på meg en gang da vi kranglet. Jeg lurer på om vi burde slå opp? Vi har det egentlig veldig veldig bra sammen, og finner alltid ut av ting! Er dette bare bagateller? For Vi har også begge hatt en litt vanskelig fortid.

SVAR

Besvart 14.02.2019 10:33:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Det er normalt å bli sinna, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Blir kjæresten din bråsint, truer og kontrollerer deg? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler på vold i forhold her.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle