Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at min venn har tatt selvmord, svar fort vær så snill.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente , som skriver denne tingen for kompisen min, som er 13 år. Han har rotet seg opp i noe dritt. Han har tatt selvskading med saks, villet dø og blitt utrolig rar... alt dette på grunn av en jente... jenta er veldig mye med andre gutter og hvis kompisen min er med en jente, blir han drept av venninnene til kjæresten sin. Jeg ble kjempeirritert når jeg snakket med han, og nå tror han at jeg har tatt selvskading. Det er midt på natten og vi var midt i en samtale når han begynte å tro det. Han begynte da å skrive ting som: det er min feil. Jeg er dum. Hva har jeg gjort. Og jeg prøvde å si at ingenting hadde skjedd. Plutselig stoppet han å svare og jeg er redd for at han tok livet sitt... HVORDAN KAN JEG VÆRE EN BEDRE VENN!? Jeg er kjemperedd for at han er død. Jeg føler at jeg dør jeg også, er så stressa. Svar fort vær så snill!

SVAR

Besvart 14.02.2019 22:38:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle