Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt, men vennen hans snakker dritt om meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette setter jeg under dete emne fordi dette går syklisk over meg. Jeg klarer ikke tenke ortlig og jeg sliter på skolen pågrind av det. Jeg vil ha tilbake forelskelse fordi jeg fikk mange gode tips, når dere svarer med en nett side finner jeg ikke ting ut. Hvis dere svarer selv føler jeg at det er mer menneskelig. Jeg liker en gutt, han er 14 og snart 15. Jeg er bare 13 og blir 14 om ett parr måneder. Jeg liker han men vennen hans snakker dritt om meg.... vennen hans var min venn når vi var små. Han snakker dritt om meg og jeg vet ikke hva ahn snakker om. Jeg vet ikke lmd et han sier ar sant. Jeg tør ikke p bare skrive til han jeg liker. Jeg lagde en falsk profil på han tideligere men det funka ikke. Han fant ut at det var meg og beskyldte meg får å ha gjort dette mot min gamle venn som er hans nå. Jeg trenger hjelp. Dette går ut over skole, hjemme liv, søvn og jeg blir så utslitt at jeg kan dra hjem og sove hele dagen. Jeg kan sove i strekk hele helga. Dette går ut over helsa mi.Hjelp

SVAR

Besvart 19.02.2019 22:43:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle