Hopp til hovedinnholdet

Mange sier masse stygt til meg, jeg orker snart ikke mer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Det er mange barn som driver og sier masse stygt til meg pågrunn av at jeg spiller hockey og folk kaller meg gutt og jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på ting Jeg krangler mye med mamma og pappa og broren min har 2 sykdommer jeg har skrevet om det før og broren min syns ikke at det er morsomt at jeg forteller om folk med sykdommer og han går på en skole hvor det er folk med spesielle behov og jeg føler at vis jeg snakker OL det så blir alle sure på meg og kaller meg masse stygt jeg orker ikke mer og har snart lyst til og bare dø jeg vet ikke hva jeg skal gjøre plis gi meg tips blir helt dø inni meg sv og leve med så mye stress og negative og ubehagelige dager

SVAR

Besvart 23.02.2019 08:40:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle