Hopp til hovedinnholdet

Bor på hybel - sliter på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jente 17, går VG1 - helse Jeg sliter veldig, bor på hybel. Jeg står i fare for å ikke bestå dette året i matematikk! I starten av året var jeg en veldig sprudlende person som syns skolen var lekende lett, dette er også klassekameratenes oppfattelse. Men etter andre termin startet i Januar har aldr gått i mot meg føler jeg. Jeg sliter i matte, veldig. Lærer er ikke flink å hjelpe og dette skaper problemer. Jeg føler heller aldri at jeg presterer i de andre fagene godt nok. Jeg har ingen til å hjelpe meg, vennene mine er ikke nære nok til at jeg forteller dem noe. På skolen må jeg tvinge meg selv til å smile og være livlig, mest av alt vil jeg bare løpe på do, låse meg inn å grine. Samme hjemme, jeg griner hver kveld og kan ikke snakke med pappa på telefon uten å grine. Dette har altså vært i en måned, hjemme er det vanskelig å snakke for mamma har alltid besøk av kjæresten så henne kan jeg ikke prate med. Men en venn sa til meg «er du deprimert» .. hjelp, er jeg det?

SVAR

Besvart 26.02.2019 10:46:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du flyttet hjemmefra og har hjemlengsel?

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle