Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg slutte på skolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nå hatt depresjon og angst i over et år og jeg holder det ikke ut, går nå siste halv året på ungdomsskolen å da må man klare å følge opp men jeg får ikke søvn, får ikke i meg nok mat og har sjenerer ingen energi eller konsentrasjon igjen i kroppen/hode. Jeg går jevnlig til psykolog, har gått på anti depressive piller men ingenting hjelper. Jeg klarer ikke gå på skole lenger, alle eksamene, prøvene og å se alle de menneskene hver dag som har gjort dette mot meg. Hvordan kan jeg slutte på skolen å hellar ha noe form for privat eller lignende?

SVAR

Besvart 26.02.2019 07:56:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle