Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg slutte på skolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nå hatt depresjon og angst i over et år og jeg holder det ikke ut, går nå siste halv året på ungdomsskolen å da må man klare å følge opp men jeg får ikke søvn, får ikke i meg nok mat og har sjenerer ingen energi eller konsentrasjon igjen i kroppen/hode. Jeg går jevnlig til psykolog, har gått på anti depressive piller men ingenting hjelper. Jeg klarer ikke gå på skole lenger, alle eksamene, prøvene og å se alle de menneskene hver dag som har gjort dette mot meg. Hvordan kan jeg slutte på skolen å hellar ha noe form for privat eller lignende?

SVAR

Besvart 26.02.2019 07:56:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole? Vil du forbedre karakterene dine? Da kan du ta eksamen i fagene som privatist.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle