Hopp til hovedinnholdet

Sliter med stress.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med stress og det blir bare verre. Jeg har øresus som kommer og går i perioder. Noen ganger er d helt stille i flere uker også blir det veldig høyt. Jeg få ikke sove fordi jeg ikke kan ligge stille, både på grunn av ørene men også at jeg er generelt stresset. Om natten skjelver jeg av og til og får nesten mental breakdown. Jeg prøvde melatonin men likevel klarte jeg ikke sove for 7 om morgenen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 25.02.2019 21:48:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
account_circle