Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt tinnitus lenge. sliter med søvn og er redd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror jeg har hatt tinnitus lenge nå. Det starter for ca 2-3 år siden, men da var den veldig svak. Jeg har slitt med søvn PGA denne pipingen og det går utover skoledagen og karakterene mine. Før kunne jeg bare høre det hvis jeg hørte nøye etter, men nå kan jeg høre det hvor som helst, og lyden er så synt ubehagelig og ekkel. Det er forferdelig å legge seg. Jeg har prøvd å «overdøve» eller distrahere meg selv med TV lyd sånn at jeg ikke skal tenke på lyden men det går ikke. Vi skalsnart til legenden har vært der før g det hjalp ikke bitte litt en gang. Jeg har det i begge ørene, noen ganger i ca 10 sek så kommer det extra høy pipelyd som gjør at jeg ikke hører noe rundt meg og det gjør vondt (fordi den er så høy) det skjedde ikke ofte før, men nå skjer det hele tiden! jeg har også begynt å høre klikk når jeg svelger. Jeg er så redd for at det skal bli. Jeg lider

SVAR

Besvart 02.03.2019 01:04:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle