Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en sikkelig sjenert gutt og jeg hater det! Jeg har ikke lyst til p være sjenert rundt folk fordi det ødlegger mye for meg. Jeg har lyst til å få nye venner men er for sjenert og når jeg snakkee så mumler jeg mye og stresser som bare det. Jeg trenger seriøst hjelp. Jeg er glad med meg selv men det største problemet er er at jeg vet ikke hva jeg skal si fordi jeg er den persoenen som alltid er stille og ikke sier noe. Jeg trenger hjelp!!!! Jeg skal i sommer til hjemlandet og er for redd for å gå fordi jeg tror jeg kommer å være sikkelig sjenert som ei jente. Hjeeeeelp værsånill jeg har slitt med dette lenge

SVAR

Besvart 01.03.2019 13:42:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle