Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ensom, ønsker å drøfte eksistensielle spørsmål, har dere tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Rundt disse tider skal jeg søke videregående og venner rundt meg stresser med skole og typiske ungdomsproblemer (noe jeg forsovet også gjør). Jeg føler meg ekstremt ensom fordi det ikke er noen rundt meg som prater om ting jeg mener betyr noe, som f.eks eksistensielle spørsmål. Jeg sliter med å leve et "normalt" liv fordi jeg ikke klarer å la være å tenke på alle de store spørsmålene og derfor sitter jeg her uten noen å prate med eller noen interesserte i samme tema som meg. Ja jeg vet at jeg kan kontrollere egne tanker og jeg vet det er helt normalt, men jeg blir rett og slett sliten av å ikke ha noe ordentlig samtale med noen. Hva gjør jeg? Skal jeg ta kontakt med en anonym eller ta det opp med noen jeg kjenner? Burde jeg la det være en egen greie og vente til jeg vokser det av meg?

SVAR

Besvart 04.03.2019 21:58:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle