Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg fortelle en gutt jeg snakker med på snap at jeg liker ham?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 15 som liker en gutt som er 2 år eldre enn meg og vi snakker en del sammen på snap, men problemet er at jeg liker han skikkelig og tror ikke han liker meg så godt, har ikke sakt hva jeg føler til han, vi har ikke møttes før, men han bor ca. 6. min unna meg (i nabokommunen). jeg har lest alt dere har skrevet om det å fortelle han at jeg liker han, men vet ikke om det er så lurt og fortelle det når vi ikke har møttes, har også send en melding til Kors på halsen, men har ikke fått noe svar. så jeg lurer på hva jeg skal gjøre. håper dere svarer så fort som mulig.

SVAR

Besvart 11.03.2019 18:40:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle