Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynner å miste følelser for kjæresten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min har vært sammen i over ett år, han er verdens godeste og vil bare det beste for meg. Desverre er det slikt at han jobber en god del, slik at jeg bare får se han 1-2 ganger hver uke maks. Han har ikke tid til å svare på meldingene mine (kan gå 5-7 timer). Når jeg er hos han, må jeg ofte vaske hjemme hos han og lage mat for familien hans (siden det er kulturen til familien). Andre ganger jeg er hos han, må han og faren dra ut å jobbe. Da kan han ofte være borte i opptil 3 timer, når de sa det skulle gå en halvtime, da blir jeg bedt om å være igjen hjemme hos han. Da har det det hendt at jeg må passe på søskene hans alene osv. Alt dette har gjort slik at jeg blir deprimert og får angst. Jeg føler meg som en gode for han hele tiden og tenker stygt om han, men han er ikke slem. Jeg føler meg kontrollert. Jeg går til psykolog, men vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg og kjæresten har det egt bra sammen ellers, men familien hans tar vekk dette. Jeg begynner miste følelse

SVAR

Besvart 17.03.2019 00:36:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle