Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det veldig vanskelig og trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ønsker bare å dø, for ca 6 månder siden ble jeg gravid med den kjæresten jeg hadde da.. han var 17 da å han bare forlot meg etter at jeg hadde fortalt han det å jeg følte meg helt for jævli fordi han bare gikk fra alt å lot meg slite med det, jeg var livredd for hva foreldrene mine kom til å si og gjøre, jeg hadde da begynt allerede å bygge opp en depresjon å fikk anfall dær jeg bare satt dær å hylte til halsen min tettet seg å jeg fikk mindre å mindre luft, jeg tok en abort å trodde ting skulle bli bedre men det ble bare værre har nå i senere tid ønsket å ta livet mitt men jeg har ikke funnet alt jeg trenger enda, å nå for 5 uker siden døde storebroren min på 26 år å alt bare krasjet ned å jeg klarer ikke mere, jeg bare klarer ikke mere folk som smiler å er glad rundt meg, det gjør meg mer deprimert å lei meg får bare lyst å falle om å dø... jeg blir å gjøre det, jeg blir å drepe meg selv. Har prøvd hjelp nå siden det med eksn min men ingenting funker..

SVAR

Besvart 12.03.2019 12:54:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle