Hopp til hovedinnholdet

Alt er bare kaos i hodet mitt. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Hodet mitt er bare et stort kaos. Alt irriterer meg; søsken, foreldre, venner, lærere, folk på trikken, mannen på gaten og gamle bekjente som jeg gikk på barneskolen med. Jeg har gått til BUP fordi familien min og jeg trodde jeg hadde depresjon, men det endte med at jeg ble "kastet ut" etter at det var andre som hadde mer behov for hjelpen der enn meg, noe jeg forstår. Jeg er flink på skolen og i forhold til andre har jeg en fremtid. Men ellers er hodet mitt et rot. Ingen rundt meg forstår meg. Jeg tenker tilbake på situasjoner som oppstod for 2 år siden og skammer meg stadig vekk. Tankene mine bare flyr inn og ut av hodet mitt og jeg har ingen flyt, så jeg ender opp med å tenke gjennom tusen ting i løpet av en dag. Jeg greier ikke engang å snakke ordentlig! Helsesøsteren min er tilbakestående og har enda ikke kontaktet meg med psykologen som jeg skulle få etter BUP hvis jeg å snakke om noe. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 17.03.2019 12:00:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
account_circle