Hopp til hovedinnholdet

Eg føler eg ikke passer in med venene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg føler eg ikke passer in med venene mine. Har krangla så myke at eg ikke klarer å være med dei. Karkterane gjør meg veldig deprimert, skolen er veldig vanskelig. Sintheten min byner og bli veldig vanskelig å håle inne, eg tenker for mye på framtida. Klarer nesten ikke meir, har selvskada meg før men nå gjør eg det ikke lengre. Eg er ikke eg Parson som liker og Snake om ting eg er meir ein Parson som er låst(ikke snakker til folk om vordan eg har det osv) får ikke sove nesten. Eg tenker for mye og får ikke til å styre det. Eg ligner meg veldig med andre om venene deiras. Vil egentlig bare dø....

SVAR

Besvart 20.03.2019 07:13:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
account_circle