Hopp til hovedinnholdet

Jeg strever med tanker om at jeg kan ha blitt voldtatt i fylla.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg strever med tanker der jeg er redd for om jeg en eller annen gang i løpet av mitt lange feste-liv kan ha blitt voldtatt i fylla. Har aldri merket noen «tegn» til at jeg har blitt voldtatt, men synes det likevel er skummelt å tenke på de kveldene jeg absolutt ikke har husket noen ting. Er veldig nøye med hvem jeg har på min liste over hvem jeg har hatt sex med, og er livredd for at det er flere på den listen som jeg ikke vet om. Synes tanken er meget ubehagelig. Hvordan kan jeg takle akkurat disse tankene? Hvis det hadde vært sånn at jeg en gang har blitt voldtatt, hvordan kan en lære seg til å ikke regne med vedkommende på sin «sex-liste»?

SVAR

Besvart 21.03.2019 18:25:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hva er samtykke til sex?

Samtykke til sex betyr å uttrykke et ønske om å ha sex. Lær deg å tyde den andres signaler og stopp hvis du er i tvil.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle