Hopp til hovedinnholdet

Hvor lang tid tar det før arrene går vekk når jeg har kuttet meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg «kuttet» meg for sånn 3/4 mnd siden, bare at det var ikke kutt, det begynte bare å blø noen dråper. For jeg bare skrapte opp huden med tapetkniv, så når det grodde så ble det først lyserosa arr men nå er de hvite. Jeg lurte på om arrene går vekk eller om jeg har skrapt bort pigmentene eller noe. Isåfall hvor lang tid tar det, for jeg finner bare svar på dype kutt og mindre kutt, ikke «skraping».

SVAR

Besvart 23.03.2019 14:33:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle