Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg ikke passer inn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente med en lillebror, han har venner som trur de er kule og tøffe og kan erte meg! Jeg er så lei av det! Jeg har venner men de er ganske irriterende og alle i klassen ser ned på meg for den jeg er føler jeg. Jeg HATER livet mitt og jeg gjør mye dumt! Jeg sier til meg selv at jeg ikke må gjøre det også gjør jeg det. Jeg liker ikke den jeg er, verken som person eller utsende! Jeg føler at jeg ikke passer inn noen plass, at jeg er barnsli og rar! Den eneste jeg føler jeg kan snakke med er min tante men hun bor i Oslo nå. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 31.03.2019 23:41:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle