Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker to gutter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg snakker mye med to gutter jeg liker veldig godt. han ene er litt stygg, men han er snill. han får meg til å le fordi han e jævli weird. og han andre er snill, spør om det går bra med meg og snakker med meg hele tiden. det har gjort at jeg har blitt usikker. for jeg MÅ liksom åpne snappen til begge npr de sender snap. bestevennen min tror han ene ljeg snakker med hele tiden liker meg, og at jeg liker han. jeg er usikker. for jeg har aldri møtt noen av dem..

SVAR

Besvart 01.04.2019 23:27:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle