Hopp til hovedinnholdet

Burde æ ta dette opp me hu?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Æ e en gutt på 20 år såm har vært ilag me kjærestn i 5 år. Æin baby har vi å! De så æ probleme ær at rætt før vi vart sammen fikk æ vit (av en kompis) att ho hadde møst ein usb mæ sexbilder av hu og en tidligere kjærest ( ho æ 8 år ældre ænn me). Dæ va kompisen min såm fannt usb å såg dæsse bildan. Æ trur de e rundt 10 år sian... Æ har ikke snakka me hu om dæ, men æ tænk næstn daglig på dæ, å bli snart gærn av dæ! Burde æ ta dette opp me hu?? Har hu rætt te å bli sur/sint om æ tar dette op? Æ hajo ike akkuratt gravd opp bildan sjæl.. Føl æ håll på en hæmmlighhæt overfor hu?!

SVAR

Besvart 30.03.2019 08:15:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle