Hopp til hovedinnholdet

Er utbrent, lei og er SLITEN AV ALT. Tvinger meg til alt. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Orker ikke mer! Eg er så sliten av ALT. ALT krever arbeid. Jeg føler at eg MÅ TVINGE MEG selv til å gjøre alt: prøve å spise Sundt, ikke klare det, prøve igjen... samme med trening. Jobbe på skolen, øve til det, levere den tingen. DET ER IKKE VERDT DET! Ingenting av dette er! Jeg vill heller være usund, ikke trene for eg har virkelig Ingen motivasjon. Det enste tingen jeg ikke vil bli er sjukk og eg vil se bra ut i sommeren. Men så en annen del av meg tenker hva er egt vits for sommeren kommer til å gå over. Jeg kommer uansett ikke til å forsette med det. OG EG ORKER IKKE SKOLE MER! JEG HAR IKKE LYST! Jeg er utbrent og lei. Ingenting er interessant. Orker ikke å jobbe. Det samme hver eneste dag.Du blir feridig med noe- begynne på noe nytt. Alt er vansklig for meg. Ser på andre folk som gjør ting uten å tenke på det en gang. De gjør ting fordi de liker det men eg må tvinge meg selv HVER ENESTE DAG! Og eg kommer til å tvinge meg selv hver eneste dag for resten av det jævla livet mitt.

SVAR

Besvart 02.04.2019 16:52:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
account_circle