Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hvordan bli innlagt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter veldig med å sove og gå på skolen. Jeg er veldig lei meg hele tiden og har lite energi og er sliten hele tiden. Jeg har egt veldig lyst til å bli innlagt på psykiatrisk sykehus. Jeg er redd for å "miste" meg selv. Jeg vet ikke om foreldrene mine syntes at jeg burde det. Hvordan blir man innlagt? Er det noe jeg kan velge selv? Og hvordan skal jeg isåfall starte en prosess som hjelper meg. Håper på svar. Hilsen jente 13

SVAR

Besvart 08.04.2019 14:33:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle