Hopp til hovedinnholdet

Jeg mistet mamma for 1 mnd siden, er veldig lei meg. Er jeg deprimert?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år. Jeg mistet mammaen min for en måned siden, hun døde av kreft. Den siste måneden har jeg vært veldig lei meg og veldig lite på skolen. Jeg orker ikke å trene(jeg har pleid å trener ca fire ganger i uken), gå på skolen eller være sosial. Jeg sover heller ikke godt. Jeg lurer på om jeg kanskje kan ha depresjon fordi jeg ikke orker noe og det andre jeg har nevnt. Hvordan kan jeg vite om jeg har depresjon og hvem skal man gå til? Lege? Psykolog? Helsesøster? Hilsen ei fortvilet jente

SVAR

Besvart 10.04.2019 21:54:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle