Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter mye og holder alt inni meg, trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei. Jeg er en jente på 13 år som sliter veldig med alt mulig. Jeg har mistet min aller bestevenn fordi jeg ikke var bra nok. Hun slutten bare sånn plutselig å være med meg og har mistet hun for godt. Jeg sliter også mye med meg selv og selvtilliten min. Får den aldri der jeg vil ha den. I tillegg så har jeg det vanskelig med familie. Søstera mi vil ikke ha noe kontakt med meg som også er tungt. Ikke nok med det så kommer jo ungdomsskolen inn i bildet. Jeg går bare i 8 klasse og ingen bryr seg om karakterer, bortsett fra meg. Poenget mitt er at jeg holder alt inni meg. Jeg tørr ikke si det til mamma og pappa og mine venner ville aldri ha forstått det jeg går igjennom. Jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere alt dette. Trenger hjelp

SVAR

Besvart 25.04.2019 22:18:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle