Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg ikke passer inn i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg føler meg veldig alene... Føler eg ikkje passer inn i klassen, og at eg er for blyg til og snakke med folk i klassen. Griner på grunn av dette. Har snakket med mamma om å byte klasse, hun syns det er greit men eg tørr ikkje og snakke med læreren min om det. Eg har bare venner i E klassen og eg går i A. snakket med søsteren min om det og hun sa hun hadde opplevd det same men eg veit ikkje korleis eg blir bedre! føler meg så aleine og føler at eg får ein stor klump i halsen når eg snakker om det. Trenger nokon skikkelige og snakke med som eg virkelig kan få ut tårene hoss..

SVAR

Besvart 25.04.2019 19:41:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle