Hopp til hovedinnholdet

Blitt lurt til å sende bilde av meg selv og vil finne ut om det er spredt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjære ung.no. Jeg har blitt lurt. Snakket med en person på Internett. Han/hun ba meg om å gjøre forskjellige ting, i håp om at hun/han skulle sende noe tilbake. Prøvde å unngå å vise bilde av meg selv, men det er et bilde hvor man ser fjeset mitt. Jeg sliter med psykiske problemer og trenger egentlig psykolog, men fikk det man kan kalle et anfall. Lurer på om han legger det ut på Internett og om jeg kan finne ut av det. I tillegg føler jeg meg ikke trygg. Jeg er så redd! Hjelp! Kan han finne meg? Med vennlig redd gutt/jente

SVAR

Besvart 28.04.2019 15:28:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle