Hopp til hovedinnholdet

Er trist men vet ikke hvorfor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har alltid vørt litt deppa egt, hele liver. Og jeg har hatt angst helt siden jeg var liten pga pappa osv. Men nå er livet mitt egentlig ganske bra, men problemet er at når jeg sier dt høyt eller tenker på det, at livet mitt er bra altså, så føler jeg at jeg lyver , Jeg har det bra i livet og jeg har ingen grunn til å være trist nå... Jeg hadde det kansjje før, da jeg var mindre, jeg hadde kutte avhengighet, angst, og venne og pappa problemer. Men ikke nå... Ihvertfall ikke så mye,Men Egentlig er det helt jævlig Jeg har sluttet å snakke md helsesøster pga jeg orket ikke mere. Jeg aner ikke hvorfor det er sånn? Er det "bare puberteten"_ som alle sier? Og jeg ANER ikke hvorfir jeg er så lei meg...

SVAR

Besvart 03.05.2019 11:35:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle