Hopp til hovedinnholdet

Jeg håper dere kan hjelpe på en eller annen måte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ekstreme selvmordstanker. Selvskading har blitt et stort problem og veldig alvorlig og farlig. Jeg har vansker med mye annet også, jeg snakker med psykolog men det hjelper ikke nok. Jeg har angst også, jeg har også fått tegn på aspergers i tillegg til andre mentale lidelser. I tillegg hører jeg ting og ser ting som andre ikke gjør, jeg har også vansker med mat, men disse 2 temaene er noe jeg ikke har fortalt BUP enda. Jeg skal til BUP i dag og fortelle henne om det jeg hører og ser. Jeg er ftm (female to male transeksuell) og for å få begynne på hormoner om 2 år må jeg bli mye bedre psykisk. Jeg vurderer innleggelse. Men jeg har kjempet mye av dette i snart 4 år og jeg blir bare værre. Medisiner skremmer meg så jeg begynner ikke på de. Håper dere kan hjelpe på en eller annen måte, jeg vetikke hva jeg skal gjøre lenger. Værsåsnill gjør mer enn å si at jeg må spørre BUP. Jeg er så lei av å høre det, de hjelper ikke nok. Det er derfor jeg kommer hit.

SVAR

Besvart 03.05.2019 07:17:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle