Hopp til hovedinnholdet

Venninne er så lei seg, deprimert. Vi vil så gjerne hjelpe henne. Hvordan?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. En veldig god venn av meg har det veldig vondt nå for tiden, og tror hun er på vei til å bli deprimert. Jeg og en annen venninne vil så gjerne hjelpe henne på en eller annen måte men vi vet ikke hvordan... hun har ikke spurt etter noe hjelp, men merker det på henne og hun kan få små sammenbrudd i løpet av skoledagen. Jeg syns det er viktig at for at hun skal bli bedre så må hun be om hjelp, og jeg vil hjelpe henne men vet ikke hvordan... har dere noen tips til hvordan vi kan hjelpe venninna vår??

SVAR

Besvart 05.05.2019 08:28:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle