Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig å leve med skilte foreldre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.mamma å pappa er skilt. Å jeg tenker veldig mye på hvordan de har det, å det det kan bli veldig slitsomt, som:hvem skal jeg være med på 17mai vis jeg blir med pappa kan mamma bli lei seg å motsatt, hvem skal jeg være mest hos å så vidre. Jeg føler at jeg bor i en bag, det er ikke alltid jeg gidder å pakke ut av bagen en gang får det er ikke lenge til jeg skal til bakke.

SVAR

Besvart 09.05.2019 10:47:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle