Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 år! Jeg føler meg veldig alene og at ingen er glad i meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ej føle mej litt aleine. Ej føle ingen egt e glad i mej. Ej har veldi lyst å liksom nesten dø for e se om de skjer noken endringa i kvardagen som att folk, psykologer og lærere begynner å snakke med meg Eg har det fint heime sliter mest med de sosial ute på en måte Men har ett til problem da ej lika heller ikkje å ha masse oppmerksomhet på en gong mest når ej e i midre gruppe på 5 stk og mindre Nåkken tips til mej ka ej kan gjer uten å sei noko til nokon? Har sagt til helsesøster at ej føle mej ensom men ho har berre tatt mej med å snakka 2-3 gonga og no har ho ikkje snakka med mej sida begynnelsen av januar og ej føle på en måte att ej må sei att ej he blitt litt bedre kvar gong ej he vert der, men de e jo ikkje sant :/

SVAR

Besvart 11.05.2019 19:44:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle